Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  حسابدار حسابدار

ایران استخدام

وضعيت استخدام و ميزان درآمد حسابدار

درآمد و حقوق حسابدار

ميزان درآمد حسابدار با توجه به دولتي يا خصوصي بودن سازمان متفاوت است. ميزان حقوق حسابدار در مؤسسات دولتي بر مبناي قوانين مديريت خدمات كشوري محاسبه مي‌شود.

در شركت‌هاي خصوصي نيز عوامل و فاكتورهاي مختلفي در ميزان حقوق فرد تأثيرگذار خواهد بود.

به عنوان مثال سابقه و تجربه كاري، مهارت، مدرك تحصيلي و ميزان آشنايي با دوره‌هاي آموزشي حسابداري نقش مؤثري در تعيين ميزان حقوق حسابدار خواهد داشت. در حالت كلي مي‌توان گفت با توجه به توانمندي‌هاي فرد، ميزان حقوق قابل توجه‌اي براي اين شغل در نظر گرفته مي‌شود.

شما مي توانيد آگهي هاي استخدام حسابدار را در كاريابي مجازي مانند ايران استخدام مشاهده نماييد.

بررسي وضعيت استخدام حسابدار در كشور

ميزان استخدام حسابدار در ايران در حال افزايش است و كارفرماهاي مختلفي در سطح كشور، به دنبال استخدام نيروي حسابدار ماهر و با تجربه هستند. به دليل اين كه درصد رونق پيدا كردن كسب‌وكارهاي بزرگ و كوچك در مراكز استان‌ها و شهرهاي بزرگ بيشتر است بنابراين ميزان استخدام حسابدار در تهران، اصفهان، تبريز و.... بيشتر خواهد بود.

مطلب مرتبط: صفر تا صد شغل حسابداري

منبع: خبرگزاري اقتصاد آنلاين


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/9/6 ساعت: ۰۹ توسط:iranestekhdam :

حسابدار چه وظايفي دارد؟

وظايف حسابدار چيست؟

فارغ‌ التحصيلان رشته‌هاي مختلف حسابداري، اقتصاد و رشته‌هاي مرتبط ديگر مانند مديريت مالي براي استخدام به عنوان حسابدار در شركت‌ها، وظايفي بر عهده دارند.

مطلب مرتبط: صفر تا صد شغل حسابداري

در واقع اين افراد، چه براي سرپرست حسابداري، كمك حسابدار يا كارمند آشنا به حسابداري، استخدام شوند بايد به درستي از عهده‌ي وظايف زير برآيند.

  • قدرت سازمان‌دهي و حفظ گزارش‌هاي مالي شركت
  • توانايي محاسبه و ارزيابي عمليات مالي و دادن ايده‌هاي خوب و كارساز به مديريت

  • نظارت بر پرداخت به موقع ماليات‌ها و قابليت محاسبه بدهي‌هاي مالياتي و تهيه اظهارنامه

سخن پاياني

براي استخدام رشته حسابداري فرصت‌هاي كاري مختلفي وجود دارد. يك فرد بعد از اتمام تحصيلات خود در اين حوزه مي‌تواند با مراجعه به سايت هاي كاريابي معتبر از آگهي‌هاي مربوط به فرصت‌ هاي شغلي اين رشته بهره‌مند شود.

منبع: نگاهي بر فرصت‌هاي شغلي و درآمد شغل حسابدار 


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/7/28 ساعت: ۱۰ توسط:iranestekhdam :

بررسي محيط كار حسابدار

يك حسابدار حرفه اي، آموزش ديده اي است كه معاملات تجاري را از طرف يك شركت يا سازمان ثبت مي كند، عملكرد شركت را به مديريت گزارش مي دهد و صورت هاي مالي را صادر مي كند. بنابراين عمدتاً مسئوليت فرآيند تهيه و بررسي سوابق مالي را بر عهده دارند. اگر چه وقتي نوبت به كار مي رسد، اين فقط نوك كوه يخ مسئوليت آنهاست. وظايف آنها بخش قابل توجهي از كار مالي را در بر مي گيرد.

جهت مشاهده آگهي هاي استخدام حسابدار در تهران و ساير استان هاي كشور كليك نماييد.

معمولاً فرد حسابدار بطور تمام وقت در يك شركت، سازمان يا مجموعه فعاليت مي كنند. محيط كاري شغل حسابدار يك محيط اداري و پشت ميزنشيني مي باشد. ساعت كاري اين فرد به طور روزانه يا هفتگي محاسبه مي شود و با توجه به ميزان اين ساعت حقوق ماهانه و ساليانه وي معين مي‌گردد.

شخص حسابدار در زمان كار خود طبق برنامه‌ها و اطلاعات موجود در كامپيوتر و يا بررسي اسناد فيزيكي شركت اطلاعات مورد نياز را ثبت مي كند. افراد هم مي توانند به طور مستقل با يك شركت همكاري داشته باشند و هم مي توانند در تيم حسابداري شركت‌ها فعاليت كنند.

منبع: وب سايت خبري و تحليلي اقتصاد۲۴


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/3/28 ساعت: ۱۰ توسط:iranestekhdam :

8 مهارت اصلي حسابدار

مهارت‌ها و توانايي‌هاي حسابدار

حسابداري يكي از مهم ترين رشته هادر همه كسب و كار هاي بروز و پويا ميباشد. در صنعت، پتروشيمي، ارگان‌هاي دولتي، كسب‌وكارهاي كوچك و تجارت‌هاي بزرگ از آن به‌عنوان يك‌رشته مهم ياد مي‌شود. همچنين اين رشته داراي شاخه‌هاي حسابداري عمومي، خصوصي، مالي، دولتي، حقوقي، مالياتي و... است.

البته حسابداري امروزه با دهه‌هاي گذشته تفاوت زيادي پيدا كرده و استخدام اين شغل بسيار فراگير شده است. تكنولوژي به داد اين قشر از مشاغل رسيده و حالا آن‌ها علاوه بر يادگيري يك سري اصول تئوري مي‌توانند از نرم‌افزارها و ابزارهاي ديجيتال نيز اين حوزه كمك بگيرند، البته يك حسابدار بسته به محيط و سازماني كه در آن مشغول به كار است، بايد مهارت هاي خاصي داشته باشد. اكثر كارفرماياني كه براي استخدام حسابدار در سايت هاي كاريابي آگهي استخدام حسابدار درج ميكنند، مهارت هاي مشتركي را در نظر ميگيرند. جهت مشاهده آگهي هاي استخدام حسابدار اينجا كليك نماييد.  

بطوركلي انتظار مي‌رود كه يك حسابدار مهارت‌هاي لازم در زمينه‌هاي زير را دارا باشد:

  • مدرك تحصيلي مرتبط با اين رشته 
  • آشنايي با دسته‌بندي‌هاي مختلف حسابداري و كسب تخصص و مدارج عالي در يك يا دو رسته و شاخه 
  • آشنايي با نرم‌افزارهاي مديريت مالي، حسابداري و آفيس 
  • امكان تجزيه‌ و تحليل اطلاعات 
  • آشنايي با حوزه تخصصي محاسبات سود، دستمزد و حقوق 
  • تسلط به قواعد مديريت مالي، قوانين مدني در اين حوزه (ماليات، سود، ارزش‌افزوده و...) 
  • روابط‌ عمومي بالا 
  • دقت بالا و عدم سردرگمي بخصوص در محاسبات حجم بالا و نقل و انتقالات

برگرفته از: خبرنامه دانشجويان ايران


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/3/17 ساعت: ۰۹ توسط:iranestekhdam :

ميزان درآمد و حقوق حسابدار

مهم ترين عامل موفقيت در حسابداري

حسابداري بر خلاف برخي رشته‌هاي ديگر، به كسب مهارت‌هاي تجربي نياز كمتري داشته و مهم‌ترين عامل موفقيت در اين رشته، توانايي و استعداد در رياضيات، آمار و ارقام و نمودارها مي‌باشد.

ميزان حقوق و درآمد حسابدار چقدر است؟

حقوق حسابداري نيز همانند اغلب مشاغل به عوامل متعددي بستگي داشته و نمي‌توان حقوق معيني را براي تمامي حسابدارها در نظر گرفت. به عنوان مثال حقوق حسابداري كه در يك كارخانه بزرگ كار كرده و حجم كاري زيادي نيز دارد، مسلماً از حقوق حسابدار يك شركت كوچك بيشتر خواهد بود. عواملي از قبيل حجم كاري، شركت دولتي يا خصوصي، نوع حسابداري، ميزان سابقه كاري و ... مي‌توانند در ميزان حقوق يك حسابدار موثر باشند. البته برخي از افراد حرفه‌اي نيز اقدام به تاسيس شركت‌هاي حسابداري كرده و به صورت پروژه‌اي كار مي‌كنند كه مسلماً حقوق‌هاي متغير و وابسته به پروژه‌هاي كار شده دريافت خواهند كرد.

نتيجه گيري

بهتر است براي كسب تجربه و سابقه كاري در ابتدا دوره‌هاي كارآموزي بگذرانيد. با توجه به مطالب بيان شده در رابطه با معرفي حسابداري، مي‌توان نتيجه گرفت كه حسابداري از جمله شغل‌هاي پرطرفدار بوده و اگر مسيرهاي شغلي آن را به خوبي طي كنيد، مي‌توانيد شغل ايده آلي پيدا كنيد.

منيع: خبرگزاري الف


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/3/11 ساعت: ۰۹ توسط:iranestekhdam :

حسابدار كيست؟ (12 وظيفه اصلي حسابدار)

حسابداري چيست و حسابدار كيست؟

حسابداري (accounting) يا نظام ارزش‌گذاري(accountancy) به فرآيند اندازه‌گيري، پردازش و نظارت بر روي اطلاعات مالي و غيرمالي يك مجموعه گفته مي‌شود. حسابداري كه با نام زبان تجارت هم شناخته مي‌شود نظارت كاملي بر روي تمامي فعاليت‌هاي مالي و اقتصادي يك كسب و كار دارد. در نتيجه بعد از اندازه‌گيري و محاسبات مربوطه اطلاعات جمع‌آوري شده را در اختيار سهام‌داران، مديران و گاها هم مشتريان قرار مي‌دهند.

جالب است بدانيد كه خود رشته حسابداري به چندين زيرمجموعه تقسيم مي‌شود. از اين موارد مي‌توانيم به موارد زير اشاره كنيم:

  • حسابداري مالي
  • حسابداري هزينه‌ها
  • حسابداري مديريتي
  • حسابداري مالياتي
  • حسابداري خارجي

در نتيجه شخصي كه مسئوليت نگهداري، تفسير، محاسبات و نظارت بر روي سوابق مالي را بر عهده دارد به عنوان حسابدار شناخته مي‌شود. اغلب اوقات حسابداران مسئوليت‌هاي بزرگ و كوچك گسترده و زيادي بر عهده دارند كه جنس اين مسئوليت‌ها با توجه به مجموعه يا فردي كه براي آن كار مي‌كنند مي‌تواند متفاوت باشد. همان طور كه در ابتدا هم گفتيم حسابداران و حرفه آن‌ها به عنوان ستون فقرات مالي يك تجارت بر روي سوابق مالي و فعاليت‌هاي اقتصادي كسب و كار تمركز مي‌كنند. به همين دليل كارفرماياني كه به دنبال جذب و استخدام حسابدار ميباشند، حساسيت زيادي در استخدام حسابدار نشان ميدهند.

همچنين مطمئن مي‌شوند كه معاملات پولي كاملا دقيق صورت مي‌گيرند و در نهايت هم ماليات‌هاي كسب و كار سر وقت پرداخت مي‌شوند.

وظايف و مسئوليت‌ها حسابدار

حسابداران به كمك اعداد و ارقام و سوابق مالي تصويري از سلامت مالي يك شركت، سازمان يا فرد ترسيم مي‌كنند. پس بدون شكل مسئوليت سنگيني بر دوش دارند. در ادامه به تعدادي از مسئوليت‌ها و وظايف حسابدار اشاره مي‌كنيم:

  1. تعيين الزامات مربوط به حقوق و دستمزد، نگهداري داده‌هاي مرتبط با حقوق و دستمزد، تهيه و پردازش حقوق و دستمزد ماهانه كاركنان
  2. تعامل با حسابداران ارشد داخلي و خارجي مجموعه جهت تكميل فرآيند حسابرسي
  3. توضيح و روشن كردن فاكتورها و سياست‌هاي حسابداري براي افراد مجموعه و مشتريان
  4. تهيه و بررسي ميزان بودجه، درآمد، هزينه‌ها، ثبت حقوق، دستمزدها، فاكتورها و ساير اسناد حسابداري
  5. تجزيه، تحليل و بررسي بودجه محلي و خصوصي و همچنين بررسي قراردادها و كمك‌هاي مالي
  6. تهيه صورت حساب‌هاي سود و زيان
  7. تجزيه و تحليل روند درآمد مجموعه و توصيه ميزان سطوح بودجه مناسب مرتبط با پروژه‌هاي پيش رو
  8. گردآوري اطلاعات مالي براي آماده سازي ورودي‌ها حساب‌ها و مستندات تجاري
  9. نظارت بر روند سيستم‌هاي مالي خودكار شركت
  10. برطرف كردن مغايرت‌هاي حسابداري
  11. ايجاد، حفظ و همچنين هماهنگي اجراي روش‌هاي حسابرسي
  12. توصيه، توسعه و نگهداري پايگاه داده‌هاي مالي، سيستم‌هاي نرم افزاري و سيستم‌هاي پرونده سازي سنتي و دستي

    محيط كاري حسابدار

حسابداران با توجه به نقشي كه دارند مي‌توانند در مكان‌هاي متنوعي مشغول به كار شوند. برخي از رايج‌ترين محيط‌هاي كاري براي اين افراد مجموعه‌هاي بزرگ و شركت‌هاي تجاري است. البته همان طور كه گفتيم كار اين افراد تنها محدود به سازمان‌هاي بزرگ نمي‌شوند و مي‌توانند براي كسب و كارهاي كوچك و حتي افراد مستقل هم كار كنند. از طرفي علاوه بر اينكه مي‌توانند به صورت حضوري كار كنند، به لطف پيشرفت تكنولوژي و اينترنت قادرند تا كارشان را به صورت كاملا ريموت و دوركار هم انجام دهند.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/3/2 ساعت: ۱۰ توسط:iranestekhdam :